Kommentarer

Tack för att jag fått ert förtroende.

Lämna gärna en kommentar om er upplevelse.

17 reaktioner på ”Kommentarer

 1. En fantasikt upplevelse, med många minnen. Kan inte annat än att rekommendera Jimmy och hans magiska öga för fantastika bilder och underbara party musik. Vill man ha bilder att minnas till och musik att dansa natten lång till så är detta maestron att anlita!!🌞💖🍸👴🏾💃🎶

 2. Jimmy var med under hela vår bröllopsdag, från tidig morgon då han riggade musiken och fotograferade oss när vi förberedde oss till sent in på natten i DJ-båset.
  Vi är så nöjda med det helhetskonceptet Jimmy arrangerade. Han fotograferade hela vår bröllopsdag från förberedelser till middagens slut. Han fixade all musikutrustning både till vigseln, minglet och festen. Sedan DJ-ade han till sent in på natten.
  Vi är supernöjda med alla fantastiska bilder och den musiken som spelades på vår stora dag.
  Tack Jimmy för allt slit du lade ner för att göra vår bröllopsdag helt perfekt!!

 3. Vilket jäkla drag det blev när Jimmy o bandet drog igång spelningen! En bröllopsfest som vi aldrig kommer glömma! Vi bad om en speciell låt till vår första dans, vilket dem levererade med bravur! Lätta att kommunicera med från första förfrågan till utförd spelning. Tack för en makalös kväll!!

 4. Dansgolvet var inte tomt en sekund! Bra drag från första till sista låt!

  Rekommenderar absolut Jimmy och hans band till alla er som vill ha drag på festen. Vår bröllopsfest kommer vi aldrig glömma!

 5. Tack för ett bra arrangemang på min 50 års fest. En oförglömlig kväll på dansgolvet där ni såg till att alla plockade fram sina bästa moves!

 6. Utrolig dyktig fotograf som virkelig vet hva han holder på med. I tillegg til ekstremt høy kvalitet på bildene er han også en profesjonell person som svarer raskt og effektivt på henvendelser. Hyggelig og dyktig mann. Anbefales! 10/10

 7. Vi är supernöjda med fotograferingen i samband med dotterns konfirmation. Fina bilder som förgyller en minnesvärd dag!

 8. Tack för en superbra spelning i lördags!
  Vi är mycket nöjda med spelningen på vår 130-årsfest. Så tacksamma för anpassningen av musiken och den glädje och energi ni spred till alla våra gäster på Löderups strandbad. Dansgolvet slets ned ett par centimeter, men det va det värt!!
  Dessutom blev det ett fantastiskt foto som minne av kvällen!
  Vi rekommenderar Jimmy och bandet In Stereo starkt!!

  1. Stort tack ❤️
   Hoppas att vi inte bidrog till allt för stort slitage på dansgolvet 😂

 9. Jimmy fotade vårt bröllop och vi är inget annat än supernöjda!

  En superduktig fotograf med öga för detaljer hos människor och bakgrund vilket skapar magiska bilder.
  Professionella men ändå personliga möten från planeringsstadie till att prova ut miljöer för bilderna och slutligen genomförandet. Efteråt blev bilderna snabbt redigerade och skickade till oss.

  Tack Jimmy!

 10. Säger bara WOW!!!!
  Tack för ett fantastiskt arbete med ljud och ljus under Ung i Staffanstorps skolbal!
  Sonen kom hem och var helt lyrisk över hur ”fett” det var! Ja det säger väl allt!
  Tack Jimmy!
  Kram Malin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.