Bättre Konst

957B2C77-48A1-447B-B3F8-23DFDA0F3874

Ett nytt samarbete är inlett med plattformen Bättre Konst.

Bättre konst är en plattform för konstnärer, gallerister, utställningskuratorer och samlare. Målsättning är att samla konstnärer, fotografer, designers, arkitekter och gallerister och göra dem tillgängliga för alla.

Berättelser om konsten, konstnärens liv eller konstföretagets verksamhet når ut i sociala medier och fångar läsare som söker underhållning och inspiration. Med en positiv hållning, i ett medielandskap som annars drivs av negativa nyheter, skapar vi positiv synlighet för alla vi representerar och unika inblickar för konstintresserade.

För att nå min sida på Bättre konst, klicka här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.